Argennto Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Od czego zależy temperatura Northbridge'a .. ?? od FSB Proca i napięcia jakim jest zasilany ten NB ?? czy od czegoś jeszcze ..?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 I jak jest chłodzona obudowa, no i taktowanie PCI i AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 od obciazenia ukladu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zależy od fsb a najbardziej od obciążenia kompa; grzeje się np przy graniu itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 I jak jest chłodzona obudowa, no i taktowanie PCI i AGP. 1684599[/snapback] widzę że to kolejny fan o/c PCI/AGP :lol2: zalezy od FSB i obciążenia, oczywiście ewentulana zmiana naięcia na wyższe na NB też podniesie jego temperaturę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie jestem fanem o/c PCI ani AGP. Tylko zwracam uwagę jak ktoś by przetaktował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czynniku sa pewnie tysiace - od jakosci napiecia zasilania - ksztaltu chipa - jakosci wykonania - zastosowanego chlodzenia - obciazenia itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A może mi ktoś powie czy na mojej płycie głównej ta co w podpisie, mogę odłączyć wentylator z radiatora na chipsecie?? Czy nie będzie się przegrzewać. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...