Bish@mon Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Mam maly problemik poniewaz gdy gram w jaks starsza gre taka jak np: Diablo II Pan Zniszczenia czy C&C Red Alert 2 to komp zaczyna mi sie ciac przy wiekszej ilosci bydla :blink: lecz gdy gram np. w: ManHunt, Children of the Nile, GTA SA albo w Wladce Pierscieni Bitwa o Srodziemie to komp wogole sie nie przycina :-| Probowalem sie bawic z plikiem stronicowania i ustawialem go np na 10GB pozniej na 20GB ale to nic nie dalo :? Przywracanie systemu też nic nie dalo <_< Mam karta graficzna: NVIDIA GeForce 6600; procek Intel Caleron 2.93GHz oraz pamiec DDR 2x 256 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) masz tu ładnie napisany spis: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154944 wybierasz jeden który pasuje do tego o co się chcesz zapytać, otwierasz ,wpisujesz,czekasz na odpowiedź , proste nie??? tworzyłem tamten temat aby już więcej nie było takich postów! i nie wkleje linku tego a poza tym żeby nie było Ci smutno ,to starsze gry nie chodzą najlepiej na GF 6600, powinieneś szukać starszych sterów na których dana gra chodzi lepiej plik stornicowania ustaw na 256-512MB lub mniej, a zobaczysz różnicę im gorszy dysk tym mniej Edytowane 5 Października 2005 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielSRS Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 co do pliku stronicowania na ogolnej partycji C: powinno byc 1,5 x pamieci komputera czyli jak masz 512 to Rozmiar poczatkowy (MB) powinien byc 768 a Rozmiar maksymalny 1536 ale chyba nie tu jest problem...radze zmienic sterowniki (nie wiem jakie masz) albo na najnowsze albo na ciut starsze od Twoich...poprobowac...a jesli to nie pomoze trzeba bedzie myslec dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bish@mon Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 heh plik strronicowania nie ma nic do tego (ps dysk 160GB) ze starszymi sterami probowalem i nic nie dalo :-| a co do kurdefelek to zobaczylem ten spis i przeczytalem go lecz nie znalazlem zadnego dzialu gdzie bym mogl wzucic moje pytanie (nie chcialem konkretnej gry lecz ogolem, lecz tez dzieks za pomoc :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...