Skocz do zawartości
Bish@mon

Stare Gry Ogolem (problem)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam maly problemik poniewaz gdy gram w jaks starsza gre taka jak np: Diablo II Pan Zniszczenia czy C&C Red Alert 2 to komp zaczyna mi sie ciac przy wiekszej ilosci bydla :blink: lecz gdy gram np. w: ManHunt, Children of the Nile, GTA SA albo w Wladce Pierscieni Bitwa o Srodziemie to komp wogole sie nie przycina :-|

Probowalem sie bawic z plikiem stronicowania i ustawialem go np na 10GB pozniej na 20GB ale to nic nie dalo :? Przywracanie systemu też nic nie dalo <_<

Mam karta graficzna: NVIDIA GeForce 6600; procek Intel Caleron 2.93GHz oraz pamiec DDR 2x 256

:mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz tu ładnie napisany spis:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154944

wybierasz jeden który pasuje do tego o co się chcesz zapytać,

otwierasz ,wpisujesz,czekasz na odpowiedź , proste nie???

tworzyłem tamten temat aby już więcej nie było takich postów!

i nie wkleje linku tego

a poza tym żeby nie było Ci smutno ,to starsze gry nie chodzą najlepiej na GF 6600, powinieneś szukać starszych sterów na których dana gra chodzi lepiej

plik stornicowania ustaw na 256-512MB lub mniej, a zobaczysz różnicę

im gorszy dysk tym mniej

Edytowane przez kurdefelek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do pliku stronicowania na ogolnej partycji C: powinno byc 1,5 x pamieci komputera czyli jak masz 512 to Rozmiar poczatkowy (MB) powinien byc 768 a Rozmiar maksymalny 1536 ale chyba nie tu jest problem...radze zmienic sterowniki (nie wiem jakie masz) albo na najnowsze albo na ciut starsze od Twoich...poprobowac...a jesli to nie pomoze trzeba bedzie myslec dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh plik strronicowania nie ma nic do tego (ps dysk 160GB) ze starszymi sterami probowalem i nic nie dalo :-|

a co do kurdefelek to zobaczylem ten spis i przeczytalem go lecz nie znalazlem zadnego dzialu gdzie bym mogl wzucic moje pytanie (nie chcialem konkretnej gry lecz ogolem, lecz tez dzieks za pomoc :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi