Skocz do zawartości
Gość

Kolor spray'u

Rekomendowane odpowiedzi

...pomalowac obudowe w srodku chromem koloru zlotego? Jest u mnie w sklepie taki dostepny. Narazie obudowa jest biala,ma w srodku niebieski neonik i trojkolorowy wiatrak(3 diody) Planuje zrobic ja czarna ze zlotymi zaslepkami,guzikami i takimi zeberkami,ktore sa na przednim panelu. Malowalem wczesniej obudowe srebrnym chromem,ale po psiknieci lakierem zmatowial on i daje taki efekt jak na poczatku. Opudowa jest srebrno-szara w srodku. I wlasnie do was takie pytanie : co myslicie o tym zlotym wnetrzu? Jakby to wygladalo. A moze lepiej zolty? Prosze o wszelkie rady. Chce zeby pasowalo to wszystko jakos do siebie.

Z gory dzieki, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądze, że ładnie by wyglądąło.

Czarny z żółtym/złotym ładnie kontrastuje (lepiej niż z białym).

Nie zapomnij wrzoocić fotek jak już się przekonasz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli obudowa jest biała to złoty może niepasować - takie jest moje zdanie, acha jak bedziesz malował bude to rozbierz ją na elementy [rozwierć nity itp.] bo inaczej to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o a nie malowanie.

Pozdrawiam i powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...pomalowac obudowe w srodku chromem koloru zlotego? ...

zloty kolor szybko sie Tobie przestanie podobac - IMHO ten kolor bardzo kojazy sie z brakiem gustu (fetysz swiecidelek)

jak chcesz robic czarna obudowe to srodek pomaluj na czerwono - te kolory daja najladnieszy kontrast i pasuja do siebie 8)

jak nie lubisz czerwonego

zreszta sam zobacz co Tobie najbardziej sie podoba - zrob (nawet Paintem) dwa kwadraty jeden w drugim, byle nie byly maciupkie - ten zewnetrznyniech bedzie czarny a kolory tego wewnetrznego dobieraj - sam dojdzesz co Tobie najbardziej pasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zle sie kojazy.. Ja tez wole srebro,ale nawet fajnie wyglada z czarnym. Przykladem nokia 6310 :) Zaraz bede testowal kolory sposobem benka. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...