wrobsipl Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Panowie pozwole sobie jeszcze raz nie nadwrężając waszej uprzejmości zapytać jakie najlepiej kupic access pointy. Sytuacja mnie zmusiła że bede zmuszony zrobić sieć od nadajnika dajac acces nr 1 z antena, poprzez budynek 1 dajac dwa accesy z antena odbierajaca i antena nadajaca a dalej do budynku nr 2 gdzie jest czwarty acces, który jest w zasiegu mojego domu jakies 5 metrów odległości. To jest troche kosmos i chciałbym kupic coś mondrego żeby nie latac ziągle coś resetować. Bardzo prosze o pomoc w wyborze konkretnej marki gdyż poza firmą dlink niezna nic. Najlepiej było by z allegro ? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 napisz jakie transfery chcesz uzyskac i czy orientujesz sie czy jakies sieci sa w poblizu! mozna zrobic tak ze dalesz w srodku ap z dookolna lub dajesz splietr i dwie kierunkowe, a na pozostalych karty sieciowe lub ap! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Siec bezprzewodowa tylko jedna w okolicy tej firmy od której beda brał neta transfery to góra 70 - 80 kb na sekunde ruter zbedny chodzi o niezawodność. rozmawiałem z obsługa techniczna firmy i mówili żeb było taniej sam mam sobie załatwić sprzę tylko jaki a taki żeby sie nie wieszaał bezprzerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Co myślisz o DWL-900AP+ czy to nie bedzie za dobre urzadzenie bo tylko mam obsługiwac mnie i ewentualnie druga osobe nikogo więcej. Na allegro można kupic inne dalinki z serii 11 mbs (w sumie po co mi wiecej na radiówke 70 kb/s). Musze kupic cztery sztuki dlatego kupic 4 za 140 a 4 za 240 to jest różnica pomózcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 teorertycznie kazdy ap bedzie dzialac!dlinki nie sa zle powinny ci wystarczyc!pomysl o moim rozwiazaniu bedzie taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...