Skocz do zawartości
samhain

Moded Bios... [PL]

Rekomendowane odpowiedzi

Stronka mi się podoba :] Tylko oby te płatki śniegu nie padały do lata. ;)

Nie zdąże oblookac dzisiaj całej bo mnie głowa boli (przeziębiony) więc dodałem se ją do ulubionych :) Jutro może wydam werdykt ostateczny :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne podoba mi sie. Tylko jakies te konfigi inne niz te co w podpisie ;)

No prosze - kolega z Gdanska i kompa (konfig) ma niemal takiego samego jak ja (myszka wrecz identyczna ;) ). Moze sie jeszcze znamy? ;)

Pytanko - gdzie i za ile kupowales diody niebieskie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cosik nie tak z opisem?? ;) proc troche "odkrecony" tylko aby looknac jak stabilniej chodzi... reszta sie zgadza ;)

co do diodek... na ul. Heweliusza za bodajze 4,50 czy jakos 3,50... male diody 3mm srednica... kolor bialy swiecacy na niebiesko ;)

zawsze mozemy sie poznac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale strasznie dojeba..ego moda zapodałeś :lol:

słyszałeś kiedyś o progsie pt: MODBIN ???

zmienic logo ? jaki problem ???

przetłumacz CAŁEGO biosa to może będzie coś ( jak miałem awarda na starym petrzy to mie jeszcze coś takiego nakręcało )

mój asus peczterybe ofreuje zmiane logo z poziomu softu dostarczanego z płytą.

jak ci się uda przetłumaczyć GŁOSOWE komedy z mojego mobo, to wtedy powiem: spox koleś, zna się na sprawie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale strasznie dojeba..ego moda zapodałeś :lol: 

słyszałeś kiedyś o progsie pt: MODBIN ???

zmienic logo ? jaki problem ???

przetłumacz CAŁEGO biosa to może będzie coś ( jak miałem awarda na starym petrzy to mie jeszcze coś takiego nakręcało )

mój asus peczterybe ofreuje zmiane logo z poziomu softu dostarczanego z płytą. 

jak ci się uda przetłumaczyć GŁOSOWE komedy z mojego mobo, to wtedy powiem: spox koleś, zna się na sprawie :lol:

sluchaj nie chodzi o to czy sie znam czy nie... chodzi o fakt... wiesz z calym biosem <moim!> zrobilem, lecz za pieknie PL nazwy tam nie wygladaly... jakos nei jest moja ambicja robic "strasznie dojeba..e mody" - wole zrobic mody ktore mi sie podobaja... w koncu to MOJ komputer... jesli chodzi o programy... to gratuluje, ja sie ciesze tym co zrobilem... jesli ci sie to nie podoba, Ciesze sie, ze to powiedziales... lecz jaa nigdzie nie powiedzialem, ze sie ZNAM!! To juz zostaje w waszej ocenie...

pozdro 4 u ;) - zapoday fotosy modyfikacji SWOJEGO biosu... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi