mic45 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam.Mam zamiar zakupić semprona 64 3000+ i płyte gigabyte K8NS. Czy nie będzie problemu z prawidłowym wykryciem procka przez bios bez konieczności aktualizacji.A może zrezygnować z 64 bitow i kupić sprawdzonego athlona 2700+ xp?? Prosze o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A co masz za problem z aktualizacją biosu ? O ile wiem gigabyte ma pod windą Easybios , dwa kliki i gotowe. Semp na s754 jest o wiele szybszy od kazdego athlona xp. STOP KUPOWANIĄ ZŁOMÓW NA SOCKET A !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic45 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Narazie nie mam problemu bo nie mam tej płyty. Ale pojęcia zbytniego o upgrade też nie mam a wiem że można w ten sposób łatwo biosik położyć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam.Mam zamiar zakupić semprona 64 3000+ i płyte gigabyte K8NS. Czy nie będzie problemu z prawidłowym wykryciem procka przez bios bez konieczności aktualizacji.A może zrezygnować z 64 bitow i kupić sprawdzonego athlona 2700+ xp?? Prosze o pomoc . 1687123[/snapback] Nie bedzie problemu GA-K8NS Introduction Supporting the revolutionary AMD AthlonTM64 processor, GA-K8NS delivers the most cost effective platform and brings new levels of performance and features to the desktop systems. The brand new AMD AthlonTM64 processor is furnished with unprecedented framework consisted of AMD's 64-bit computing platform, HyperTransport Technology, and the CPU-integrated memory controller to boost the overall performance. Accompanied with the innovative designs of AthlonTM64, the advanced NVIDIA nForce3 platform processor and Gigabyte's unique technology also contribute to the functionality and stability of this platform. The high speed Fast Ethernet interface is equipped for establishing the efficient broadband connection to the internet. The Universal Audio Jack (UAJ), a brand new audio feature, is designed to provide better user experience during installation of audio devices. GA-K8NS represents the great choice for full-function platform applied in home and office environment. A bisu aktulizowac nie musisz , sa jakies dwa nowe ale nie wprowadzono nic nowego waznego, czyli kupuj A64 i zapomnij o (koszmarach?) z biosem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam.Mam zamiar zakupić semprona 64 3000+ i płyte gigabyte K8NS. Czy nie będzie problemu z prawidłowym wykryciem procka przez bios bez konieczności aktualizacji.A może zrezygnować z 64 bitow i kupić sprawdzonego athlona 2700+ xp?? Prosze o pomoc . 1687123[/snapback] nie panikuj, zmiana biosu w tej płycie to minuta roboty... jak coś to Cię poprowadzimy za rączke B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 kup sobie semprona 3000+ , nie ma sensu juz pchac sie w socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...