vesmir Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Poleccie jakies programy do obróbki video [ virtualdub sux ] ;) Cos czym mozna by fajnie obrobic material filomowy / ciecie , wciecie , podlozyc audio , napisy , jakies bajery , fajerwerki / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 zalezy... ja uzywam sony vega studio, raczej do pełnometrazowych godzinnych filmów to sie nei nadaje tego typu program.. podobny (podobno o wiekszych mozliwosciach ale ja bym nie powiedział) adobe premiere - uzywałem kiedyś.. ale imho ten pierwszy jest lepszy do ciecia etc to vdub... bajery i fajerwerki to mozna w adobe aftereffect, ewentualnie.. fajerwerki w rzeczy samej i rózne ciekawe efekty za pomocą particle illusion... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...