BoNt3k Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Witam Mam plyte VIA Msi 6330 Limited Edition i procka Athlon 2000+ XP Dosc duzy wentylator ( nie jest to Zalman ale tez miedziany - dosc duzy i halasliwy ) ale mimo to cholernie grzeje sie nawet cala obudowa co czuc przy dotknieciu reka. Temperatura w biosie ktora pokazuje to miedzy 55 a 61 stopni - ile powinno byc aby bylo "bezpiecznie" ? :-) Komputer sie nie wiesza i wszystko chodzi dosc stabilnie. Dzieki z gory za info pzdr BoNt3k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A masz z tylu kompa miejsce zeby powietrze wylatywalo ? Czy po prostu jakas sciana ? Mi koledzy mieli taka sciane i po godzinie pracy kompa mozna sie bylo poparzyc dotykajac obudowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 SZUKAJ!!!! Ten temat był na forum dziesiątki razy. 1600+, 1700+, 1800+, 1900+, 2000+... Wmontuj z tyłu obudowy wentyl 80x80 wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący powietrze. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 mnej niż 50 to jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 U mnie temp. wynosi: 42*C - Windows, 49*C - Windows obciążenie. Wentyl jak w konfigu + 80X80 na tyle obudowy. W pokoju jest dość ciepło dlatego jak otworzę okno to ma 36*C :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...