AragornPL Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Jak w temacie :lol2: Edytowane 7 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 istnieje :) klyk a tak pozatym szukajka nie gryzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 istnieje :) 1688546[/snapback] Dzięki, zawsze mam problemy z takimi rzeczami jak szukajki na forach... Pytałem bo sam mam takie mobo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 no ładnie ładnie, szukać Ci sie nie chciało,a nie sie tłumaczysz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...