Ja-NOS Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Kumpel kupil niedawno w ZNAKu kompa kompletnego mial byc VENICE 3000+ plyta Asus i takei tam generalnei identyczny prawie jak moj ;) Na fakturze ma napisane VENICE ale programik CPU-Z pokazuje mu Winchester i inne tak samo czy mozliwe ze to wina softu :> Czy po prostu zrobili go w jajko :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Jesteś pewny ze jest to najnowsza wersja CPUZ ? jesli nie to sciagnij najnowsza i sie okaze jesli zas jest to wersja 1.30 to zdejmijcie cooler i sprawdzcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 najnowszy BIOS + ostatnia wersja cpuz imo powinny rozwiać wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-NOS Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 no ma ta sama konfiguracje program ja mu wysylalem i mnei jest ok u niego nie :) Ale z biosem moze byc dobry pomysl bo plyte ma wczesniej kupiona niz ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 no ma ta sama konfiguracje program ja mu wysylalem i mnei jest ok u niego nie :) Ale z biosem moze byc dobry pomysl bo plyte ma wczesniej kupiona niz ja :) 1689297[/snapback] Jeśli bys zdjął procesor to Venice ma na blaszce w ciągu znaków literki BP(E3) lub BW (E6) , natomiast Winchester BI i to jedyny 100% sosób sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-NOS Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 fakt tylko ze komp zablombowany, dzis jedziemy krecic dym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 fakt tylko ze komp zablombowany, dzis jedziemy krecic dym ;) 1692598[/snapback] Może najpierw sprawdzić jak się kręci ten Wini bo jak robi 2,8-2,9GHz na przyzwoitym napięciu to może nie warto go wymieniać,ponieważ nowe Venice E6(BW) raczej słabo się kręcą. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 fakt tylko ze komp zablombowany, dzis jedziemy krecic dym ;) 1692598[/snapback] No jak zaplombowany to nie popatrzysz sobie. A szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa351 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jak można kupować zaplombowanego kompa. To chyba najgosza kara jaka może być mieć zakleionego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jak można kupować zaplombowanego kompa. To chyba najgosza kara jaka może być mieć zakleionego kompa. 1692772[/snapback] kiedy athlony XP 32 bitowe byly w sprzedazy bardzo czesto do "takich" komputerów pociskano ukruszone rdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-NOS Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Jak można kupować zaplombowanego kompa. To chyba najgosza kara jaka może być mieć zakleionego kompa. 1692772[/snapback] No wiec komp sam w sobie nie byl zaplombowany tylko byla plomba na wiatraku jak sie okazalo mozna bylo ja spokojnie zdjac niebylo by problemu to byl znak ze oni sami wiatrak zakladali i tyle. Proca wymienili bez problemu ktos sie pomylil widocznie jakis nowy skladal maszyne bo wsumie pudelko niczym sie nierozni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No wiec komp sam w sobie nie byl zaplombowany tylko byla plomba na wiatraku jak sie okazalo mozna bylo ja spokojnie zdjac niebylo by problemu to byl znak ze oni sami wiatrak zakladali i tyle. Proca wymienili bez problemu ktos sie pomylil widocznie jakis nowy skladal maszyne bo wsumie pudelko niczym sie nierozni :) 1694510[/snapback] Aha to dobrze ze ci wymienili, jednak to byl winchester. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...