tanx Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Witam jak w temacie nie moge wpisywac adresow np. poczta.o2.pl czy forum.purepc.pl gdyz mi sie automatycznie otwiera szukaj.wp.pl/forum.purepc.pl Wcześniej miałem neo PLUS i tego porblemu nie było, teraz sie dopiero zaczał, czy da cos sie tym zrobic, porblem tym bardziej mnie dziw gdyz w telepunkcie jest komnpuetr na ktorym mozna wejsc se do netu i jak ta chodzilem to bylo TO SAMO............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) To kwestia tej swietnej aplikacji ktora dodaje TP. Zmienia ona pare wpisow w rejestrze i automatycznie przekierowuje do wp.pl. Najlepiej wywal ten program i skonfiguruj to jak zwykle polaczenie dial-up a potem odpal "Hijack This" i usun zmiany wykonane przez ten program. Edytowane 8 Października 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...