Skocz do zawartości
Robertcik

Problem z myszą i klawiaturą w super kompie

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde mam duży problem mam super-kompa (P233 MMX, MB FIC PE2010 98MB Ram z którego jest widoczne 32 upgrade biosu rekomendent pewnie), ale nie w tym tkwi problem. Gdy startuje kompa diody na klawiaturze migają (raz tak jak ma byc) a potem nic nie działa (klawiatyra mysz). Po załadowaniu Win98 gdy ruszam myszką buczy buzzer w kompie a myszki nie wykrywa. Miał ktoś może podobny problem albo wie co zrobić???? :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde mam duży problem mam super-kompa (P233 MMX, MB FIC  PE2010 98MB Ram z którego jest widoczne 32 upgrade biosu rekomendent pewnie), ale nie w tym tkwi problem. Gdy startuje kompa diody na klawiaturze migają (raz tak jak ma byc) a potem nic nie działa (klawiatyra mysz). Po załadowaniu Win98 gdy ruszam myszką buczy buzzer w kompie a myszki nie wykrywa. Miał ktoś może podobny problem albo wie co zrobić???? :cry:

Pożycz od kumpla sprawną myszkę i klawikorda, a jak na tym nie wstanie to masz walnięte PS/2 i jedyne co Ci zostaje to przeprowadzka na USB lub zmiana płyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde mam duży problem mam super-kompa (P233 MMX, MB FIC  PE2010 98MB Ram z którego jest widoczne 32 upgrade biosu rekomendent pewnie), ale nie w tym tkwi problem. Gdy startuje kompa diody na klawiaturze migają (raz tak jak ma byc) a potem nic nie działa (klawiatyra mysz). Po załadowaniu Win98 gdy ruszam myszką buczy buzzer w kompie a myszki nie wykrywa. Miał ktoś może podobny problem albo wie co zrobić???? :cry:

Pożycz od kumpla sprawną myszkę i klawikorda, a jak na tym nie wstanie to masz walnięte PS/2 i jedyne co Ci zostaje to przeprowadzka na USB lub zmiana płyty.

mam nową myszke (kupiłem specjalnie do grania w UT2003) podłączyłem ją i [gluteus maximus] cały czas piszczy buzzer. Klawiatury jeszcze nie podłanczałem innej. USB też nie sprawdzałem jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyba masz podłączoną na odwrót klawiaturę z myszą.Zwłaszcza w starych kompach można się pomylić.

Ha ...sprawdziłem przed chwilą osobiście i są takie objawy jak opisałeś.Kontrolki migają bo klawiatura dostaje napięcie po tych samych pinach przecież

Odpisz...

Torpido

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyba masz podłączoną na odwrót klawiaturę z myszą.Zwłaszcza w starych kompach można się pomylić. 

Ha ...sprawdziłem przed chwilą osobiście i są takie objawy jak opisałeś.Kontrolki migają bo klawiatura dostaje napięcie po tych samych pinach przecież

Odpisz...

Torpido

:lol: lubie tak cos zle podlaczyc i miec stracha, ze zepsulem. Oby dzialalo, powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpisz...

Torpido

Kurde nie pomyślałem nad tym. Jak dorwe tego kompa (bo styczność z nim będe miał dopiero na łykend) to odpisze

podziękowania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...