RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 siemka testowal ktos juz biosu HONEYx do k7s5a? sa leprze od cheepo, czym, sie roznia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja mam cheepo, mi chodzi na FSB 146,7 MAX , a dalej nie wstaje.. Tylko czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 2 mozliwosci a. zaostre timingi na pamieciah, ustaw na lagodniejsze b. zaniskie zasilanie na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jush ściągnąłem najnowszego honeyx Zaraz go instaluje i zmniejszam timingi pamięci pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no to czekamy na rezultaty :D gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no to czekamy na rezultaty :D gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 tylko zauwaz ze przy fsb 150 dla pci oraz kontrolera dysku jest 30 mhz, czyli mniej niz nominalnie (33mhz), dodatkowo prawdopodobnie trzeba zmniejszyc timingi pamieci. a przy fsb 147 dla pci oraz ide jest prawie 37 mhz, to niejest krytycznuie duzo, dysk chodzi troche szybciej, pamieci jeszcze dzialają z agresywniejszymi timingami. Robilem testy i moj komp z fsb 147 dziala szybciej nish na fsb 150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no i jak tessty i skad zgrac tego biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 mile mnie zaskakuje ta plyta o/c na niej jest bardzo ciekawey trzeba sie troche nameczyc zebyy cos wycisnac ze sfojego proca a nie tak jak na niektorych plytach dynamiczny fsb zmaiana voltage ;p co to za przyemnosc krecic na czyms takim ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 lukas ile masz w 3dmarq to r8500 czy o/c 8500le? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 lukas jus wiem nie zwrocilem uwagi na tfooj wpis ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 lukas jus wiem nie zwrocilem uwagi na tfooj wpis ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 lukas jus wiem nie zwrocilem uwagi na tfooj wpis ;pniby to radek 8500 nie le ale jakos ostatnio nie wierze bo kosci pamieci to tylko 4 ns a nie 3,6 wiec chyba to le ale chodzi na 275275 wiec spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 link do tych biosów : http://www.lejabeach.com/ECS/ez.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 link do tych biosów :http://www.lejabeach.com/ECS/ez.htmlthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Mam jush honey X i nie widze różnicy, poza tym ze sie troche inaczej nazywa i nie ma początkowego logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...