przemussy Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Witam. Mam bardzo istotny problem. Postanowiłem przestestować program the bat i spodobał mi sie on. Używam go od paru dni. Do tej pory było dobrze. Jesli chodzi o odbieranie emaili z zalącznikami czy bez nich to działa dobrze. Ale problem sie pojawia jak chcę wysłać emaila z zalącznikiem. Jak wysyłam emaila tylko txt to wysyła sie bez problemu, ale jak chcę z zlaczniekiem to cały czas ten email siedzi w kolejce i niechce sie wysłać. Jak klikam by sie wysłał pojawia się odrazu dopisek ze zakończono. Nawet jak dołoze 1MB zalącznik to tak samo mam. Pozatym jak wezmę w THE BAT wyslij to w logu mam taki oto wpis: 2005-10-07, 16:51:05: SEND - Wysyłka poczty - liczba listów w kolejce: 1!2005-10-07, 16:51:05: SEND - 2005-10-07, 16:51:05: SEND - Połączenie zakończone - wysłano listów: 0 Email niechce sie wysłać. Cały czas siedzi w kolejce. Uzywam programu NAV2005 ale mam w nim wylączoną opcje sprawdzania poczty wychodzącej. Jak wylacze NAV2005 i Firewall-a to też mam takie problem. Niewiem jak mam sobnie z tym poradzic. Proszę o pomoc. Edytowane 8 Października 2005 przez przemussy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemussy Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) OK juz jest wszystko dobrze. Edytowane 12 Października 2005 przez przemussy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...