twardy07 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam, Mam płytkę główną ABIT AN7 i nie mam pojęcia jak uruchomić tryb dual channel:/ Moze ktos, kto ma AN7, poradzić mi jak to zrobić?? Z góry dzięki, B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 dajesz jedna kosc do osobnego slotu (tego oddalonego) a drugą w któryś z tych dwóch przednich slotów PS SZUKAJKA! Wiesz co to? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy07 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 dajesz jedna kosc do osobnego slotu (tego oddalonego) a drugą w któryś z tych dwóch przednich slotów PS SZUKAJKA! Wiesz co to? :mur: 1690694[/snapback] OK. Dzieki. Wszystko Dziala:) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy07 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 dajesz jedna kosc do osobnego slotu (tego oddalonego) a drugą w któryś z tych dwóch przednich slotów PS SZUKAJKA! Wiesz co to? :mur: 1690694[/snapback] A co do szukajki to to jakiś kawał?? Bo nie mam pojecia co to jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...