Sarenka Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mam mozliwosc zakupic cos takiego za ok. 1000zl - a dokladniej stoi w niemieckim sklepie Atelco za 249€. Jak myslicie - oplaca sie? Wedlug danych producenta taktowanie ma 507/520 i 12 potokow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 to samo co gto - nie opłaca się. Chyba ze to vivo - wteyd bierz bez zastanowienia bo zmodujesz an 16p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 to samo co gto - nie opłaca się. Chyba ze to vivo - wteyd bierz bez zastanowienia bo zmodujesz an 16pVIVO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 to bierz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lolqu Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Jak dokładniej zmodowac ta kartę ? Mam okazję wziaść http://allegro.pl/show_item.php?item=74353628 Mysle ze sie oplaca w stosunku d tego co chcialem kupic wczesniej czyli x800pro... Skad mam wziąć bios do msi, i jak zmodowac ? Edytowane 27 Listopada 2005 przez Lolqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 @Lolgu Poszukaj w tematach o X800GTO i GTO 2 - ja taki tez zalozylem w dziale ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...