Skocz do zawartości
eM-Jayck

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N http://www.astrada.pl/produkt_info.php?id_...&nr_kategorii=1 . Czy może jakiś inny? Wiem że technologia TN to nic powalającego ale mam tylko tyle funduszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N 1691748[/snapback]

I chyba nic lepszego nie znajdziesz, możesz sie pokusic na jakiegoś hoyunaia czy cosik podobnego, ale samsung to dosyć sprawdzona marka a DVI to raczej tylko jakiś wynalazek możesz znaleźć w tej cenie.

P.S. pisz tematy regulaminowo bi zostanie zrugany przez admina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N 1691748[/snapback]

zauważ jeszcze, że cena w tym sklepie jest podana netto, czyli bez podatku... brutto będzie tam kosztował jakieś 1127 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi