Hells Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam kupilem router do neostrady bezprzewodowy Belkin chcialem ustawic haslo na siec bezprzewodowa 64bity ale jak ustwailem to na laptopie pisze Ograniczenie lub brak łączności sprapwdzalem maki wylaczalem itp moze ktos mi powiedziec oco to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Haslo ustawiles na obu urzadzeniach takie samo? Taki sam poziom szyfrowania WEP? Sprobuj wywalic profil bez hasla i skonfigurowac jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hells Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Tak wszystko to robilem i nic ;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tak wszystko to robilem i nic ;// Sorki za wygrzebanie tematu, ale mam tez router belkina i wsio smiga tyle ze niemam mozliwosci wprowadzenia zabezpieczenia i kazdy moze sie podpiac pod moja siec :( a tego przeciez niechce. Pewnie trzeba jakis frimware nowy, dajcie jakies pomysly. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...