raven_ns Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Podlaczony jestem do lacza 3mbit,w jednym lokalu znajduja sie 2 kompy.Na jednym jest transfer do 3mbit gdy lacze jest wolne,a na drugim transfer jest do max 500kbitow,i nic wiecej nic mniej, chociaz wiem ze łącze jest w calości moje.To nie jest wina na bank administratora, najprawdopodobnie jakis wirus ale nie na dysku bo formaty i nowa instalacja windowsa xp nic nie pomaga, :( wiecie moze w czym tkwi problem ?Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Czym dzielisz łącze :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 lacze dzielone jest Routerkiem,ale jestem na 100% przekonany ze problem tkwi w czyms u mnie w kompie tylko nie wiem na czym dokladnie ten problem polega ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Sprawdź karte sieciową - np. zamień karty na kompach - jeśli zadziała - będziesz miał rozwiązanie. U mnie był kopnięty Relatek i wymiana pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...