Gość Pioorek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jak wyzej. Czy mozliwe jest, aby ge force 3 zostal wykryty jako ge force 2? (przez np. plyte glowna)?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 nie ma takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Winda może wykryć tak wystarczy przerobić sterownik (zmienić w nim pole idendyfikacji sprzetu ;) ) ale dawno tego nie robiłem wiec nei pamiętam jak. Możliwe ze XP juz się nie da :( ale pod 98 takie jaja rabiłem ze rIve TNT w windzie pokazywało mi jako Geforca 256 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythbuster2005 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 oczywsicie ze jest taka mozliwosc ale to bedzie swiadczylo jedynie o uszkodzeniu ktoregos z komponentow i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 jest taka mozliwosc i jest to bardzo proste a czasami nawet bardzo skuteczne :D ja tak w sterownikach zmienilem mojego 6200 na nazwe 6600 i co ?? uzyskalem HDR :P dlatego chyba lepiej zwiekszac w gore niz dol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 6200 obsluguje HDR bez rzadnych zmian tylko pytanie jaka wydajnosc uzyskuje z włączonym HDR.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbiak Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 a instalowales orginalne sterowniki od nvidi? czy sa zainstalowane sterowniki od microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Można edytować bios karty i zmienić identyfikator karty. Ale po zajnstalowaniu karty pewnie stery odmówią posłuszeństwa i co najwyżej bedziesz mógł używać grafy tylko w programach 2D bo stery 3D nie będą działać. W jakim celu chcesz to zrobić ? Jeżeli z jakiegoś powodu chodzi ci o wyłączenie części funkcji karty to są programy które to potrafią ,kiedyś taki miałem. Mogą sprawić , aby twój gf3 działał dokładnie tak jak gf2. Edytowane 18 Października 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...