Korasek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Witam nie wiem czy trafilem na dobre forum , ale mam problem . Otorz zakupilem ostatnio mp3 player firmy pro2 o pojemnosci 1GB. Po zgraniu mp3 do niego wystapil problem iz dziala mi tak tylko polowa druga polowa ani rusz . Dokladnie wysłuciach!e jedna piosenke tak do polowy i juz kolejne przeskakuja z jednej na druga:) NIeznam sie zbytnio an tego typu sprzecie wiec nie wiem czy to wada fabryczna czy poprostu moja glupota jesli ktos moglby mi pomoc bede wdzieczny. Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2005 przez Korasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Sprawdź poprawność zgranych plików, po prostu wrzuć je jeszcze raz. A druga możliwość to to, że jest to player mp3 bez możliwości odtwarzania wma, a pliki te mają rozszerzenie wma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ale piosenki lecą do połowy czy połowa piosenek tylko leci :) być moze mp3ki mają ID3tagv2 a mptrójnik obsługuje tylko ID3tagv1. ID3tagv1 normalnei znajduje się na końcu pliku mp3 a v2 na początku.. stąd niektóre starsze programy komputerowe też nie potrafią przeczytać mp3ki z tagiem v2. Sprawdź to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korasek Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Tzn chyba to nie jest problem ID3tagv1 , chociaz nie wiem co to oznacza. Ale to nie ma znaczenia jakie mp3ki zgram , np zgrywam jeden album na poczatku to dziala a jesli drugie podejscie mam i zgram ten album pod koneic czyli tak ze piosenki wchodzace w jego sklad bede powyzej (tak na oko 130) mp3ki to juz nie dziala. Przykladowo odsluciach!e 129 piosenke luzik potem przychodzi 130 i ja tak z pierwszych 15 sekund odsluciach!e i na jakims fragmecie mi sie zatrzymuje , i kolejne piosenki przeskakuja z jednej na druga ale ten fragment na ktorym mi sie ta 130 mp3ka zatrzymala powtarza sie tak jakby sie zacielo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wydaje mi sie ze to jednak jest cos nie tak z tym playem... moze ma rozwalona karte pamieci czy cus... potestuj jeszcze z plikami, a jak nic nie pomoze to chyba powinienes oddac go na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 idz oddaj... wymien.. jesli sie bedzie powtarzac problem wtedy bedziemy kombinowac dalej :) czy w instrukcji nie ma nic na ten temat? ID3tagv1 .. a dokładniej ID3v1/v2 Tag.. to opis zawarty w mp3ce... zawiera autora, album, date produkcji, jakiś opis, typ muzyki etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korasek Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Oddac neistety bede mogl dopiero za 2 tygodnie poniewaz produkt kupiony byl w niemczech.:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...