mongothealien Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 kumpel prosił mnie, bym opchnoł mu gdzieś starego Toshiba Satellite 200CDS, powiedzcie ile mogę za nieko dostać? na allegro wystawiłem go za 6 stów, myslę że to dobra cena, bo sprzęt wygląda jak nowy, nie ma bad sectorów i bad pixeli, matrya świeci jak jarzeniówka :wink: proszę o opinię ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Moze jakies konkrety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 spox ! tu masz szczegóły: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8733347 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Nie dał bym za niego 600 zł. Za 700 mój brat niedawno kupił na allegro IBM'a jakiegoś z p133, 32 mb ramu i chyba aktywną matrycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 wystaw na allegro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 MatI a wytłumacz mi co on innego zrobił? :shock: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...