SlaVek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 witam po instalacji linuxa mandrake 10.0 zaczeły sie problemy z Windowsem XP. Miałem zainstalowanego XP i zostawiłem 2 GB niespartycjonowanego miejsca na którym zainstalowałem Linux'a no i po jego zainstalowaniu po wyborze systemu Windows przy uruvhamianiu miga tylko kursor w rogu i system sie nie ładuje. oza tym Linux chodzi normalnie. Co mam zrobic aby odratować Windowsa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Pewnie lilo źle skonfigurowałes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 przeladuj bootmgra z windowsa (botuj z cd i daj fixmbr, bootcfg czy co tam chcesz) lub popraw linuksowy http://aso-faq.eu.org/index.php#9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...