Skocz do zawartości
KUBA TM

Problem Z Zainstalowaniem Systemu Windows...

Rekomendowane odpowiedzi

Moj kumpel miał taki sprzet :

A1800+ PALOMINO , 256MB DDR-u "Matrixa", dysk 40GB SAMSUNG 5400obr., plyta GLOWNA ECS K7S5A i system Windows XP instalowal sie,

natomiast gdy zmienilem mu plyte glowna na ABIT-a NF7S-L V2.0 system mu sie od tej pory nie chce zainstalowac :| na tym czarnym EKRANIE kiedy miga kreseczka w lewym gornym rogu zatrzymuje sie instalacja :/ dysk wtedy nie pracuje :/ nie wiem , moj drugi kumpel ma tez taka sama plyte i jemu XP instaluje sie bez problemowo...

Jezeli ktos chcialby dluzej porozmawiac i nie chcialby pisac postow to prosze napisac na numer gg : 6214772

Naprawde nie wiem czemu nie instaluje mu sie system :zonk:

Edytowane przez KUBA TM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś identyczną sytuacje, instalator zatrzymywał sie dokładnie w tym samym momencie. Co ciekawe problem dotyczył tylko Windowsa bo Linux mi sie instalowal idealnie totez bylem zmuszony uzywac go jakis czas zanim...i tu podaje w czym tkwil problem u mnie. Byl kuriozalnie banalny, odlaczylem od kompa wszystkie kable USB i Com i instalator ruszyl...być moze zbieg okoliczności ale u mnie własnie to rozwiazało problem.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi