KUBA TM Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) Moj kumpel miał taki sprzet : A1800+ PALOMINO , 256MB DDR-u "Matrixa", dysk 40GB SAMSUNG 5400obr., plyta GLOWNA ECS K7S5A i system Windows XP instalowal sie, natomiast gdy zmienilem mu plyte glowna na ABIT-a NF7S-L V2.0 system mu sie od tej pory nie chce zainstalowac :| na tym czarnym EKRANIE kiedy miga kreseczka w lewym gornym rogu zatrzymuje sie instalacja :/ dysk wtedy nie pracuje :/ nie wiem , moj drugi kumpel ma tez taka sama plyte i jemu XP instaluje sie bez problemowo... Jezeli ktos chcialby dluzej porozmawiac i nie chcialby pisac postow to prosze napisac na numer gg : 6214772 Naprawde nie wiem czemu nie instaluje mu sie system :zonk: Edytowane 11 Października 2005 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andluk Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Miałem kiedyś identyczną sytuacje, instalator zatrzymywał sie dokładnie w tym samym momencie. Co ciekawe problem dotyczył tylko Windowsa bo Linux mi sie instalowal idealnie totez bylem zmuszony uzywac go jakis czas zanim...i tu podaje w czym tkwil problem u mnie. Byl kuriozalnie banalny, odlaczylem od kompa wszystkie kable USB i Com i instalator ruszyl...być moze zbieg okoliczności ale u mnie własnie to rozwiazało problem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...