mikimisz Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam! Mam sprzęt jak w opisię i nie chcę działać dzwięk. Przy każdym uruchomieniu wyskakuje inf., że znalazł kontroler audio i chcęzainstalować, okazuję się jednak, że nie ma odpowiednich sterowników. Ściągnąłem stery ze strony producenta i nadal nic. A strona optimusa cośnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 może byś podał jaką masz kartę model, producent lub jeśli zintegrowana to model mobo, bo podpisu nie widać.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Strona Optimusa działa, sterowniki na płytce dostałeś. Najpierw chipset a potem audio, nie odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...