??????? Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 czlowieku jak to czytalem myslalem ze ze smiechu pekne z tego co ty pisheshto wynika ze calymi dniami powinnsmy sidziec w ciemnosciach nie siedziec przy kompie nie ogladac telewizji jak mamy cos zrobic wieczorem w domu to wychodzimy na dwor gdzie jest latarnia i cos bedzie widac przecieshCodziło mi to to że nie życzę sobie mieć wiataczków w komputerze a który to chodzi z reguły 24h/dzień a przynajmniej 12 a szum mi przszkadza. (choć może w te mrozy to lepszy byłby wariant z kaloryfem cich a do tego ciepło :wink: ) Poza tym to nie ja sprowadziłem wątek na tematy ekonomiczne jakbyś umiał czytać ze zrozumimom to byś to zauważył. Jezeli juz o oszczędności mowa to nie dziwi cię że Chciałem wydać 3-4 stówy więcej na lepszego proca tylko żeby oszczędzać. Przecież taki wolniejszy model ale nie spowalniany byłby tańszy niż szybszy zdławiony. Gdzie sens gdzie logika. Ale logika to kolejna dziedzina wiedzy której nie znasz a szydzisz. jakie beda oshczednosci ;) :DTo już ktoś tu obliczył. Przeczytaj watek jeszcze raz. Umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika :(moze zanika ale nie bede wnikal u kogo co moze nie ty napisales ze zaoszczedzisz "majatek" ;) na tym super-zajebistym pomysle BTW gratuluje pomyslow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...