jezol Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam Mam taki problem ze cos mi piszczy na plycie gdy przewijam strony www kolkiem muszki. Moze nie piszczy a wydaje taki odglos jak by zwarcie bylo. Mam tak odkad kupilem plyte glowna, czyli jakies 2 miechy.Mialem tak na myszce PS2 jak i usb. Cewki mam zalane silikonem i niewiem dlaczego piszczy. Piszczy tylko podczas przewijania stron www, gdy ruszam kolkiem na pulpicie czy przewijam pliki w total comanderze tego niema. Jest mi trudno zlokalizowac co piszczy, ale piszczy jak by od procesora. Cewki dodatkowo trzymalem palcami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 podobno na ta dolegliwosc pomagaja nowe biosy ja czytalem ze model ga-k8nxp-sli to tez mial i po aktualizacji to znikalo.Osobiscie mam ta plytke i niemam takiego dzwieku wiec niewiem ale cozcsprawdz sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 czesc maialem ten sam problem odlaczylem z plytyglownej speakera i juz nie ma:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 kurde i zowu wrocilo to piszczenie juz nawet mi speaker nie pomogl czy ktos moze wie jak pozbyc sie tego piszczenia przy przewijaniu stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Witam NIe jestescie sami tez mam taki problem jade na ga k8ns ultra 939 mam tak samo wydaje mi sie ze ten dzwiek pochodzi gdzies z poblizu proca. ale nie wiem mam tak przy ladowaniu stron www gierek i tych innych ale odziwo po zatrzymaniu wiatraka(przytrzymaniu go reka) problem z nikl pokusilem sie nawet o chwilowe odpiecie zasilania od niego i nie bylo nic slychac !!! Czy to mozliwe ??? Sam sie z tego smieje bo to glupota! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir_lechs Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja mam K8ns ultra i przy uruchomianiu raz na jakiś czas też wydaje podejrzany dźwięk i zastanawiam się czy się coś sypie czy ten typ tak ma. Długo to nie trwa ale jednak jest wkurzające. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zamalowac cewki obok podstawki cpu lakierem lub zapchac pianka, one przy duzej czestotliwosci wpadaja w drgania i piszcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...