sawyer188 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 w jaki sposób moe wyłonczyć liste wyboru systemów przy starcie kompa.Mam obecnie na dysku tylko jeden sprawny system a mam do wybory 3 io to jest troche nużące.Trzeba jakiś chyba plik usunąć ale nie wiem który i gdzie :mur: sory za takie lamerskie pytanie :lol2: ale licze na szybką odpowiedź pozdro!!!@! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 START>>>uruchom>>>>msconfig Odnajdź zakładkę BOOT.INI i wymaż te których nie potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Prawym na mój komputer ---> właściwości ---> zaawansowane ---> uruchamianie i odzyskiwanie i odznaczyć czas wyświetlania komunikatu... Przykład z windowsem Xp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 o to chodziło wielkie dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...