Skocz do zawartości
eMeR

Problemy Z Instalowniam Winxp

Rekomendowane odpowiedzi

Dysk Maxtora sformatowany na dwie partycje w FAT32, instalka WinXP na CD - zaczyna sie OK, wgranie plików konfiguracyjnych, sprawdzanie kompa i ... niebieski ekran że dysk twardy może być zawirusowany, źle skonfigurawany itp - jednym słowem że coś z nim nie tak. Wczesniej był na nim Win98 holenderski i było OK, sformatowałem go PatitionMagic 8.0, pierwsza partycja primary, druga logic ...

Nie wiem o co biega, w BIOSie mam wyłączone wirus scanning ...

Ma ktoś jakiegoś pomysła co się dzieje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysk Maxtora sformatowany na dwie partycje w FAT32, instalka WinXP na CD - zaczyna sie OK, wgranie plików konfiguracyjnych, sprawdzanie kompa i ... niebieski ekran że dysk twardy może być zawirusowany, źle skonfigurawany itp - jednym słowem że coś z nim nie tak. Wczesniej był na nim Win98 holenderski i było OK, sformatowałem go PatitionMagic 8.0, pierwsza partycja primary, druga logic ...

Nie wiem o co biega, w BIOSie mam wyłączone wirus scanning ...

Ma ktoś jakiegoś pomysła co się dzieje ?

1696813[/snapback]

jak to jest xp z sp2 to dosc czesto pomaga aktualizacja bios-u płyty gł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi