ArthJ Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Mam okragly kabelek Cooler Mastera do FDD i jak go podlaczam to mi nie dziala. Probowalem wszystkie mozliwe kombinacje i mimo to nic. Na starym stacja ok a na okraglym nie chce!?!?! Jakies sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Kabelej jest uszkodzony, źle go podpinasz albo stacja siadła... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Na 100% dobrze go podpinam - na wszystkie kombinacje i mimo to nie dziala. Na starym kablu jest ok. Nie wiem co mam zrobic, bo nie chce palnac glupa w sklepie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Tez tak mialem, kupilem nowy kabelek i dziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Tez tak mialem, kupilem nowy kabelek i dziala...Ale co to znaczy ze kupiles nowy kabelek i dziala bo ja wlasnie dostalem ten kabelek i nie dziala - myslisz ze jest zje.... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Idz do sklepu wymienic. Jesli sprzedawca bedzie twierdzil ze to niemozliwe ze kabel jest walniety, to niech ci udowodni na jakims sprzecie ze dziala - jesli faktycznie bedzie dzialal to przynajmniej dowiesz sie ze cos u ciebie jest walniete lub cos robisz nie tak. Mi sie kiedys zdazylo polaczyc kabel odwrotnie tzn. sama wtyczke - nie miala wypustu ktory pozwala polaczyc ja w tylko w jeden sposob i obrocilem ja o 180 stopni. Bylem mocno zdziwiony ze nie chce dzialac :D chciaz "wszystko zrobilem dobrze" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Na starym stacja ok a na okraglym nie chce!?!?! Jakies sugestie?Walniety kabelek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Jesli sparwdziłes wszystkie możłiwe "włożenia" :D to w takim razie kablek jest walięty co tu dużo mówić. Mogłeś się walnąc przy wkładaniu odwrótnie włożyć ten kabel (jesli ne ma tego zabezpieczenia w postaci wypusty) > podłaczałeś na wszystkie wejscia.. .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...