Skocz do zawartości
Gość Pioorek

Czym Sie Otwiera Format Pliku .tar?

Rekomendowane odpowiedzi

tarball:)

ot - krzychu - próbowałeś gneto na sprzecie z ati??widze ze masz 3 konfigi - interesują mnie testy wydajności w grach zwłaszcza(jesli cie to bawi) - bo mam wrazenie ze 5200 pus ten celer da rade, badź bedzie lepszy od Twego 2 konfigu, z radkiem 9700 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tak zdziwiłem jak otworzyłem *.pk3 z quake 3 :)

1698070[/snapback]

.pk3 to zwykly ZIP :P

ot - krzychu - próbowałeś gneto na sprzecie z ati??widze ze masz 3 konfigi - interesują mnie testy wydajności w grach zwłaszcza(jesli cie to bawi) - bo mam wrazenie ze 5200 pus ten celer da rade, badź bedzie lepszy od Twego 2 konfigu, z radkiem 9700 :)

1698101[/snapback]

Tak, probowalem. Moze nie na tym sprzecie z ATI, ale na #1 mialem wczesniej Radeona 9000 i nie moglem korzystac tak na dluzsza mete ze sterownikow ATI. Xy byly niestabilne, za kazdym razem, gdy odpalalem jakakolwiek aplikacje w okienku korzystajaca z opengl (na przyklad q3) mialem pelno bialych paskow na ekranie. Najstabilniejsze dla mnie byly sterowniki gatosa, ale wydajnosc szalowa nie byla. Na sterownikach oferowanych przez ATI bylo nieco lepiej, ale tylko nieco. Po przejsciu na karte Nvidii i ich sterowniki wydajnosc znacznie podskoczyla. Wkoncu moge odpalac gierki korzystajace z d3d/ogl pod cedega/wine, Q3 i ET dziala lepiej niz pod Windowsem a Xy restartuje tylko gdy mi to potrzebne a nie gdy musze to zrobic bo padly ;)

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi