Dyga Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Słuchajcie drodzy forumowicze mam problem mam takiego kompa jak w sygnaturce i go chce trochę podkrecić dokładnie proca. Ale bios mojej płyty mnie ogranicza mogę tylko do 1540MHZ biorę więcej i winda nie odpala (to jest chyba wina starego biosu który mnie ogranicza jak patrzyłem na właściwości tego mojego biosu to tam pisało że można proca wsadzić nie większego ja 1540 mhz) Więc chciałbym go zaaktualizować doradzcie jakiś bios do mojej płyty głównej ECS K7VTA3 i powiedzcie jak się do tego zabrać konkretne rady mnie interesują Z góry dziękuje za pomoc! Edytowane 14 Października 2005 przez Dyga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 to zależy od proca , a bios to najlepiej cheepobios pamiętaj o synchronicznej pracy pamięci i proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a czy mogli byście doradzić mi bios do tej płyty i powiedzieć jak to zrobic najbezpiecznej trochę o tym czytałem ale potrzebuje konkretnych rad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek666 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam takze poszukuje biosu do tej plytki oczywiscie nie oficjalnego z opcjami sterowania mnoznikiem miedzy innymi bede wdzieczny za namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...