Gość fredus Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Mam zamiar kupić jakis wiatrak 80x80x25 na przód obudowy (wciągający) tylko nie wiem zabardzo jaki.... mam już dwa Revolteci (dark red i dark blue) miałem AC fan 3 TC. A teraz to juz nie wiem jaki mam kupić, Y.S tech?? a może Glacialtech. Pomóżcie! Tylko musi max kosztowac 30 zeta Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 AC fan T3 polecam! tanie, ładne i wydajnościowo dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 AC fan T3 polecam! tanie, ładne i wydajnościowo dobre :wink: 1699513[/snapback] DOKŁADNIE i na dodatek cichutko. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 a jak chcecie zamontowac ac 3 na przod obudowy. predzej zwykly ARCTIC FAN PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron7 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Właśnie...Fan 3 tylko wyciąga powietrze,ale ma bardzo dobrą wydajność.A Arctic Fan PRO TC w zupełności wystarczy,lub może z podświetleniem sa też modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Ac fan 3 tc odpoada przecierz on może byc stosowany tylko jako wyciągający. Więc AC fan pro Tc wystarczy?? Ale czy z Thermal control bedzie dobry? może lepiej kupic cos ze stałymi obrotami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Lepiej żeby miał stałe obroty jesli ma wiać do budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Spire do obudów 80 mm łożysko kulkowe FD08025B1L3 - 11zl http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7151 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Spire do obudów 80 mm łożysko kulkowe FD08025B1L3 - 11zl 1699957[/snapback] Albo świecący model Spire BlueBreeze :D http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7153 Edytowane 14 Października 2005 przez mrDark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Zwykly Arctic. Spire jest drozszy i pewnie gorszy. Jak TC Ci przeszkadza to wywal sensor i polacz na stale kabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Spire do obudów 80 mm łożysko kulkowe FD08025B1L3 - 11zl 1699957[/snapback] Popieram! Na 12V jest jak tornado ale ja mam go spowolnionego na 7V i jest o wiele cichszy ale i wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie chce sie bawic z usuwaniem TC a ten Ac fan pro na przód budy bedzie naprawde taki zły?? Najchetniej bym jego kupił bo jest tani :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Obroty będą niskie i wydajność niska, a raczej ŻADNA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Na przód obudowy - to raczej taki bez kontroli obrotów, lub z płynna - bo tam raczej ciepło nie będzie i po prostu będzie cały czas na najniższych latał - czyli CICHO - ale i praktycznie bez przepływu powietrza. Ale, że sam mam 92mm to na temat samego wiatraka - formy - się nie wypowiadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A taki może byłby dobry?? Albo taki ?? Co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A co lubisz hałas i niską temp czy cisze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Co chcesz przez to powiedziec?? Ze te wiatraki odpadają?? Kurde chyba sie zdenerwuje i kupie wyprubowanego Revolteca dark red/blue :mad: przecierz te wiatraki mają po 17 i 19 dba a i obrotyami nie grzeszą :blink: Edytowane 16 Października 2005 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Akasa Crystal Blue - 23zł Wymiary: 80x80x25 mm Prędkość obrotowa: 2000 - 3800 obr/min. Łożyskowanie: podwójne kulkowe Głośność: 20 - 37,2 dBA Przepływ powietrza: 25,6 - 46,1 CFM 2 diody świecące na wirniku w kolorze niebieskim łożysko kulkowe Pobór : 0,15 - 0,35 A Komplet zawiera: - wentylator w estetycznym opakowaniu detalicznym - regulator obrotów na kabelku - stalową osłonkę zabezpieczającą 80mm - 4 szt. śrubek do mocowania wentylatora - przejściówkę zasilania z 4 na 3 PIN 4max.pl Mam go 2xprzód, 1xtył i zasiłka. Cicho i wydajnie. Edytowane 16 Października 2005 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Hmm no niby fajny ale.... słyszałem że Akasy 80x80 to nie wypały :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...