kanji Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Witam, chodzi mi o zbalokowanie portów, głownie do gry TIBI, wiem że da się przez router to zrobić, tylko że jak wchodze na router to tam nie mam opcji blokady portów niestety :(, dlatego też zgłaszam się do was o pomoc :D z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanji Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ejj... plis dajcie jakiś namiar jak to można zrobić, nawet jakąś wskazówkę ludzie PLS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as12345600 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Ejj... plis dajcie jakiś namiar jak to można zrobić, nawet jakąś wskazówkę ludzie PLS :D 1704285[/snapback] Wejdz w ustawienia firewall access control Ale nie wiem na jakich portach chodzi ta gierka :) Mogę ci posłać PDFa dla tego routerka podaj maila jesli chcesz as12345600@poczta.onet.pl Edytowane 17 Października 2005 przez as12345600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...