WaWrzOL Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Naszla mnie ochota aby pograc w... Polan! :D Niestety standardowow gra pod xp sien ie odpala tzn pojawia sie czarny ekran i wraca z powrotem systemu. Sciagnalem sobie takie cos jak DosBox (emulator Dos-u) problwm w tym ze tnie u mnie jak cholera - nie da sie grac. Nie mam flopa i nie chce podlaczac. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Zwieksz predkosc emulacji to moze zacznie dzialac lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Albo baw się w robienie płytki do odpalenia DOSa z cd... Wrzucasz zwykłe pliki, dodajesz NTFS DOS, jakiegoś nortona i jedziesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 dosbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Myszaqu: Sciagnalem sobie takie cos jak DosBox (emulator Dos-u) problwm w tym ze tnie u mnie jak cholera - nie da sie grac. 1699978[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 :D zwracam honor - ten emu jest do starszych gier .... ale nie ma problemów z dźwiękiem w nim .... W takim razie zostaje tylko dobra dyskietka startowa .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...