pepsiPL Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Wiam. Od wczoraj jestem swierzo upieczonym użytkownikiem Neostrady i mam problem z Emule. Szukałem takiego watku na forum ale nie mogłem znaleść. Mój problem jest taki, że Emule, po mimo że dodałem program do wyjątków w firewallu systemowym na Windowsie XP SP2, to nadal program nie chce mi pobierać plików. Nie wiem co może być przyczyną tego błędu. Sprawdzałem czy porty są otwarte i test wyszedł pomyślnie, Emule łączy się ale nie pobiera. Był bym wdzięczny jak by ktoś kto wie co należy zrobic, opisał to tutaj jak najszybciej. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 moze malo zrodel? czasem trzeba czasu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepsiPL Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie wydaje mi się, żebym musiał aż tyle czekać (nieskończoność) trwansfer stoi, na LANie nie wiadomo co sciągałem to i tak tyle czekać nie musiałem (ale rym) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 eMule ma taki system - kolejnowania, nadawania priorytetów. Je śli mówisz, że jesteś 'świeżo upieczony' - to może mało udostępniasz. eDonkey uczy cierpliwości - spokojnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 eMule ma taki system - kolejnowania, nadawania priorytetów. Je śli mówisz, że jesteś 'świeżo upieczony' - to może mało udostępniasz.to raczej nie to, mi raczej sie wydaje ze musi tylko troche poczekac, czasem nawet z godzinke jak jest cos popularnego a udostepniac to nie trzeba za wiele wiem sam po sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyp3k Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ja proponuję udostępnić przynajmniej 4gb plików (mp3, filmy,itp) wyłączyć firewalla systemowego umożliwić ruch w firewallu który wgrałeś i wszystko będzie śmigało ! Acha jeszcze podaj jaką masz neostradę.(?) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepsiPL Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Nie jestem swierzo upieczonym uzytkownikiem emule, tylko swierzo upieczonym uzytkownikiem Neostrady... z Emule korzystam już długo, wcześniej miałem LANA i nie wazne co chcialem sciagac to za kazdym razem zaczynalo sciagac po chwili. Mam neo 128 i chodzi lepiej niz poprzedni moj lan ale nie wiem dlaczego nie chce rozpocząć sciągania, po mimo tego że emule się połączył ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 a moze upload ustawiles za maly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Albo - jeśli to neostrada - za duży i Uploda zapycha download. cFOS zainstalowany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepsiPL Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 dzieki zavader, miałem ustawiony, zbyt duży upload (16kb/s) ze tez na to nie wpadlem, ale kto by pomyslal :) (ty) :> wszystko w porzadku juz jest :) pozdro for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...