Skocz do zawartości
pepsiPL

Problem Neo Z Emule

Rekomendowane odpowiedzi

Wiam. Od wczoraj jestem swierzo upieczonym użytkownikiem Neostrady i mam problem z Emule. Szukałem takiego watku na forum ale nie mogłem znaleść. Mój problem jest taki, że Emule, po mimo że dodałem program do wyjątków w firewallu systemowym na Windowsie XP SP2, to nadal program nie chce mi pobierać plików. Nie wiem co może być przyczyną tego błędu. Sprawdzałem czy porty są otwarte i test wyszedł pomyślnie, Emule łączy się ale nie pobiera. Był bym wdzięczny jak by ktoś kto wie co należy zrobic, opisał to tutaj jak najszybciej. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eMule ma taki system - kolejnowania, nadawania priorytetów. Je śli mówisz, że jesteś 'świeżo upieczony' - to może mało udostępniasz.

to raczej nie to, mi raczej sie wydaje ze musi tylko troche poczekac, czasem nawet z godzinke jak jest cos popularnego

a udostepniac to nie trzeba za wiele wiem sam po sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem swierzo upieczonym uzytkownikiem emule, tylko swierzo upieczonym uzytkownikiem Neostrady... z Emule korzystam już długo, wcześniej miałem LANA i nie wazne co chcialem sciagac to za kazdym razem zaczynalo sciagac po chwili. Mam neo 128 i chodzi lepiej niz poprzedni moj lan ale nie wiem dlaczego nie chce rozpocząć sciągania, po mimo tego że emule się połączył !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi