mariusz32 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 mam taki problem otóż mam ipoda photo (60Gb) i zmienilem kompa podłączam i...... nic windows nic niewidzi (owszem widzi cos ale kaze instalowac jakies stery itd) szukalem jakis ale nic z tego (dodam ze mam itunes) prosze o pomoc (bo krew chce mnie zalac) oddzwiecze sie jak tylko potrafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Po pierwsze : Jaki windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz32 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 windows xp home komp to laptop (athlon2,2 64bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz32 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 rozumiem ze nic z tego??? prosze napiszci albo da rade albo nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz32 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 sorka za dwa posty a moze jest jakies forum tematyczne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) hmm moze opcja edytuj ? forums.ipodlounge.com/ tu jest dobre forum, ale angielskojezyczne Edytowane 20 Października 2005 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz32 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 dzięki serdeczne ale moj angielski jest słabiutki (chociaz siedze w szkocji od 8 miesięcy) moze dodam ze zauwazylem jedną zecz tzn. kiedy ipod jest podlonczony do kompa to w czasie restartu kiedy sie uruchamia komp jest jakas komunikacja do momentu kiedy wyskakuje "ZAPRASZAMY" to wszystko znika tzn "nieznane urzandzenie" i spowrotem wola sterow (chociaz orginalne oprogramowanie jest zainstalowane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no to jak woła papu to mu daj ;) i odinstaluj najpierw te stare stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...