CrazyTomHero Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kupilem na Allegro CD-Rom.. (byl to Teac 540E) Dzisiaj przyszedl ale nie ma zadnej nalepki (wyglada jak Teac), koompletnie nic co by potwierdzalo to ze to jerst rzweczywisci Teac. Podlaczylem i XP go wykryl rzeczywiscie jakio Teac'a 540E... stad moje pytanie: Czy mozliwe jest aby wgrac inny bios do innego Cd-Rom'u ??? i zeby to dzialalo ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 To musiałby być jakiś OEM innej firmy robiony przez TEAC -ka ale Teak ,nie robi dla nikogo napedów, więc może ten kolo co ci go sprzedał zdarł nalepke bo była np.porysowana .Chyba że jest jakaś nalepka tylko nie wynika z niej ,że to Teak. Ja tez mam ten napęd ale w domu i musiałbym rozebrać budę zeby się doniego dostać ( kupiony 5 miechów temu ) . A co do tego programu do dysków : IBMFTOOL version 1.60 http://www.storage.ibm.com/hdd/support/dow...htm#FeatureTool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Szczerze wątpię w to aby po wgraniu firmwaru innego producenta niż TEAC nadal by on działał. Nie da się tak i jush. Więc Musi to być TEAC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 TAK JEST. To bedzie na 100% TEAC. Nie masz sie co martwic. Ciesz sie ze kupiles tanio dobry CDROM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 wiec sie ciesze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...