ruben Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 W niektórych programach nie można wpisać litery "ó" prawy alt + o daje mi nic duże Ó wchodzi. system win 98 programy w których to nie działa to actrix i płatnik . Czy to tylko problem z jakim sktórem klawiszowym czy z systemem? actrix nie korzysta ze skrótu prawy alt + o. Przeszukałem forum , próbowałem i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nie masz czasem zainstalowanego TuneUp Utilities 2004 ? Jezeli masz to juz masz odpowiedz co uzywa skrotu alt+o ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruben Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 odistalowałem i dalej niestety brak "ó" w actrixie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Sprawdziles wczesniej czy w TuneUP jest opcja wylaczenia tego skrotu? Jak jest to najpierw wylacz, a pozniej odinstaluj, sprobuj tez przeinstalowac actrix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruben Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ciekawe, że nie ma "ó" w atrixie na kilku komputerach, gdzie na pewno nie ma Tune i w systemie Me i 98OE , a w wersji nowszej Actrixa 2000 wszytko jest ok, tylko ten nowszy Actrix nie ma nakładki polskiej dlatego używam starszej wersji.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Skoro w nowej wersji dziala alt+o, a w starszej nie to napewno winny jest sam atrix, nie znam tego programu ale sprobuj napisac do producenta i sie dowiedziec czy da sie to jakos zmienic/naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...