Pietrek89 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 mam maly problem troszku irytujacy.chodzi o to, ze dioda sygnalizujaca prace dysku nie dziala pod dyskami podlaczonymi do SATA, a dziala gdy mam podlaczony dysk pod ATA.co musze zrobic zeby dioda sygnalizowala prace dyskowa pod SATA????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek89 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Zmienić MOBO. 1702740[/snapback] co to znaczy???co to jest ten MOBO??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek89 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Spróbuj zainstalować inne sterowniki od SATA, ale według mojej opinii to nie pomoże, ponieważ kontroler na Twojej płycie głównej czyli MOtheBOard nie posiada takiej opcji - technicznie jest to niemożliwe. 1704989[/snapback] dzieki za pomoc ale wlasnie zajrzalem na strone producenta tego 'MOBO' i znalazlem bios ktory rozwiazuje ten probelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...