fabiozo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam Kupiłem wczoraj tuner Leadtek Winfast 2000 XP, zainstalowałem wszystko. Radio działa bez problemów (słuchanie,nagrywanie itp. ), zaś w telewizji nie mam obrazu. jest czarny obraz, czasami jak włacze to jest stopklatka z programu ale nic wiecej, głos jest normalny (zgodny ze stracja). zadzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi że mam konflikt z karta dzwiekowa prawdopodobnie i żebym pobawił sie we wstawianie na różne PCI. nic to ne dało, przypadkiem wyjołem karte dzwiękowa (Sound Blaster Live 5.1 ) i właczyłem komputer. patrze telewizja normalnie gra, obraz sie nie zatrzymał. może ktoś mi pomoże jak rozwiazać ten problem. moge wybrac albo mam dzwięk albo obraz :( a ja chcem to i to z góry dziekuje za pomoc i przepraszam za nowy temat ale czytałem forum, znlazłem wiele podobnych problemów ale nic co by pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 widze nikt mi nie chce pomóc, trudno trzeba iść do serwisu bo sam sobie nie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Overlay tryb włączony :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...