SpiderMAN Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Beda najstabilniejsze pod WinXP. Szukalem i nie znalazlem, czy 12.41 beda dobre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 spider powiedz dokladniej o co chodzi bo nie zrozumialem twojego pytania :) ? (chyba chodzi o detonatory pod XP :) ?? jesli tak to ja pod VIPERA uzywam najnowszych czyli chyba 41) sa stabilne i moj VIPEREK hula tak jak w opisie ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 spider powiedz dokladniej o co chodzi bo nie zrozumialem twojego pytania :) ? (chyba chodzi o detonatory pod XP :) ?? jesli tak to ja pod VIPERA uzywam najnowszych czyli chyba 41) sa stabilne i moj VIPEREK hula tak jak w opisie ponizej ja z własnego doświadzenia wybrałem (tex mam XP prof) jakieś z ver30.x reszta z tych nowych pisane są już pod GF a tamte jeszcze do rivki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Na Nvidi wyszly nowe stery 41 Czym nowsze tym lepsze!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Probowalem te najnowsze, ale karty nie widza (4 kolory rulezz), pozostalo na 14.10 i chodzi ladnie. Wyjasniam, ze to nie moj komp tylko znajomej, kiedys mialem m64 ale wtedy jeszcze nie bylo WinXP i nie bylem pewny ktore beda najlepsze. THNX @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...