Skocz do zawartości
Gość hydro2

Dwie Drobniutkie Sprawy Techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie

1) Jak wlaczam forum to za kazdym razem musze sie logowac mimo,ze daje by mnie zapamietal.W pracy na WME nie mam takiego problemu.Dlaczego tutaj sie tak dzieje i jak temu zapobiec??

2) Za kazdym razem jak instaluje maxthona to blokuje mi to emotki,tzn - nie ruszaja sie.Nie chce innej przegladarki (wiec mi nie pisac,zainstaluj opere,mozille bo ja tez mam).Nawet jak odznaczam blokowanie pop-up w czasie instalacji to i tak po uruchomieniu Maxhtona nie ruszaja mi sie emotki ani w gg ani na zadnej stronie internetowej.Jak temu zapobiec??Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra,zainstalowalem inna wersje Maxhtona i narazie jest ok,ale nadal mam problem z logowaniem sie na tweaka.Za kazdym razem musze wpisywac login i haslo mimo,ze daje by mnie pamietal.Wiec co mam zrobic by mnie zapamietal i dlaczego w pracy mnie pamieta na win me a na xp (SP1 i 2 - bez znaczenia jaki mam) nie pamieta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys dla zabawy zainstalowalem kumplowi trojana :D i pozniej melodysjki mu z biosu gralem, cdrom otwieralem monitor wylaczalem itp :D ale zwala byla :lol2:

Sproboj wlaczyc obsluge cookies i niewywalaj codziennie histrii:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys dla zabawy zainstalowalem kumplowi trojana :D i pozniej melodysjki mu z biosu gralem, cdrom otwieralem monitor wylaczalem itp :D ale zwala byla  :lol2: 

Sproboj wlaczyc obsluge cookies i niewywalaj codziennie histrii:D

1706480[/snapback]

Z biosu? Może chodzi Tobie o PC Speaker'a :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OKI,srpobuje wylaczyc cookiesy (jak wroce do domku) jak to nie pomoze to spytam znow :)

1706575[/snapback]

Ale to chodzi o to żebyś włączył obsługę cookies. Pamiętaj żeby nie kasować cookies z forum jeśli chesz żeby login, hasło i ustawienia były zapamiętane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to chodzi o to żebyś włączył obsługę cookies. Pamiętaj żeby nie kasować cookies z forum jeśli chesz żeby login, hasło i ustawienia były zapamiętane.

1706610[/snapback]

Wiem :) Juz poprawilem blad :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak już jest ok ??  B)

1706665[/snapback]

Nie.Okazalo sie,ze caly czas je mialem wlaczone,tym bardziej ,ze na innych forach jest ok :| Tak sie dzieje,odkad tweak zostal przeniesiony na nowy serwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi