oldskul Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Mam okazję sprzedać kartę graficzną (patrz sig) pewnemu kolesiowi z mojego osiedla. W sumie utargowałem z nim satysfakcjonującą dla mnie cenę - 220 zł. Ale mam pewne obawy dotyczące sprzedaży tej karty. Aaa.. dodam jeszcze, że mam 1 rok i 3 miechy gwary na nią. Więc obawiam się tego że: 1) Koleś może mnie wykiwać, tzn. podkręci za bardzo kartę i będzie mieć do mnie pretensje, że sprzedałem mu uszkodzoną 2) Celowo ją uszkodzi (po uprzednim sprawdzeniu na jego oczach i przetestowaniu jej na moim komputerze) aby uzyskać spowrotem pieniądze Nie będę owijać w bawełnę, koleś ode mnie jest dużo silniejszy, coś mu się nie spodoba i krótko mówiąc dostanę wpier... jak nie od niego to naśle na mnie kumpli. Kolega podsunął mi pomysł, aby sporządzić pomiędzy nim i mną umowę ale... jak ją sporządzić, tzn co wyszczególnić itp.... Z góry thx, pozdro 600. Edytowane 17 Października 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jak ten kolo to psychol to nawet umowa ci niepomoże,co później będziesz się znim procesował o 220zł ??:) Daj sobie znim spokój puść karte np:na allegro będzie taniej ale zato bezpiecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 olej kolesia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ok tak zrobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...