Gość KOzi]K[ Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) czesc. Poszukuje kogos kto potrafi odzyskac dane z 20gb dysku firmy Western Digital.Podobno padla elektronika.Na dysku znajduja sie wazne dane i chcialbym je odzyskac. Jesli mialby umiejetnosci ktore pozwolily by odzyskac dane z tego dysku byl bym wdzieczny. Chyba ze ktos ma moze wolna elektronike do sprzedania i potrafil by to zamontowac to z checia skorzystam. zdjeciadysk Dysk Najlepiej jak by byl ktos z wawy. Kroczek dalej zrobilem.Dysk jest na chodzie bo wlasnie go podpiolem.DYsk zostal wykryty pod winxp ale nie ma dyskow(partycji).Wiecie jakimi programami mozna sie pobawic w odzyskanie danych? Edytowane 22 Października 2005 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.czubkowski Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 witam. niestety niewiem jak odzyskać dane z twojego dysku ale mam inną propozycję... ja też mam uwalony dysk WD 200 ale prawdopodobnie elektronika jest dobra. szukam kogoś kto ma resztę dysku całą, jesli interesuje cie sprzedaż twojego dysku to jestem zainteresowany. jeśli udałoby mi sie złożyć te dwa dyski w całość to odzyskalbyś swoje dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) a jestes z wawki?jak by sie udalo dane odzyskac i dysk by sprawnie smigal to mozna by dojsc do porozumienia w jakis sposob:) Mozna prosic o pomoc:) Edytowane 22 Października 2005 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.czubkowski Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ja niestety niejestem z wawy. jestem z okolic gdańska ale myśle że jakbyśmy sie dogadali to poczta załatwiła by sprawe. tylko narazie mam jeszcze małą sprawe. Aktem desperacji oddałem mój dysk znajomemu który jest w takich sprawach bardziej obeznany. zobacze co uda mu się z nim zrobić jeśli i on polegnie będziemy mogli dalej rozmawiać. narazie prosze cie o odrobine cierpliwości ok? pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.czubkowski Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 no i dostałem wyrok na mój dysk. Niestety w moim też padła elektronika także niestety nieubijemy targu :? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...