Skocz do zawartości
Gość KOzi]K[

Western Digital 20gb

Rekomendowane odpowiedzi

czesc.

Poszukuje kogos kto potrafi odzyskac dane z 20gb dysku firmy Western Digital.Podobno padla elektronika.Na dysku znajduja sie wazne dane i chcialbym je odzyskac.

Jesli mialby umiejetnosci ktore pozwolily by odzyskac dane z tego dysku byl bym wdzieczny.

Chyba ze ktos ma moze wolna elektronike do sprzedania i potrafil by to zamontowac to z checia skorzystam.

zdjeciadysk

Dysk

Najlepiej jak by byl ktos z wawy.

Kroczek dalej zrobilem.Dysk jest na chodzie bo wlasnie go podpiolem.DYsk zostal wykryty pod winxp ale nie ma dyskow(partycji).Wiecie jakimi programami mozna sie pobawic w odzyskanie danych?

Edytowane przez KOzi]K[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. niestety niewiem jak odzyskać dane z twojego dysku ale mam inną propozycję...

ja też mam uwalony dysk WD 200 ale prawdopodobnie elektronika jest dobra. szukam kogoś kto ma resztę dysku całą, jesli interesuje cie sprzedaż twojego dysku to jestem zainteresowany. jeśli udałoby mi sie złożyć te dwa dyski w całość to odzyskalbyś swoje dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jestes z wawki?jak by sie udalo dane odzyskac i dysk by sprawnie smigal to mozna by dojsc do porozumienia w jakis sposob:)

Mozna prosic o pomoc:)

Edytowane przez KOzi]K[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niestety niejestem z wawy. jestem z okolic gdańska ale myśle że jakbyśmy sie dogadali to poczta załatwiła by sprawe.

tylko narazie mam jeszcze małą sprawe.

Aktem desperacji oddałem mój dysk znajomemu który jest w takich sprawach bardziej obeznany. zobacze co uda mu się z nim zrobić jeśli i on polegnie będziemy mogli dalej rozmawiać.

narazie prosze cie o odrobine cierpliwości ok?

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi