kusztyk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 "Nie masz klucza prywatnego - musisz go utworzyc" Takie cos mi wyskakuje jak chce wyslac maila. I nie wiem co zrobic mialem wszystko OK Ale jak zainstalowalem na nowo the bat to takie cos. Prosze powiedziec co trzeba zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 może ustawiłeś aby podpisywac maile przy pomocy PGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Teraz wyskakuje takie cos "Wiadomosc nie zostala wyslana Odpowiedz serwera: bzo 233.neoplus.adsl.tpnet.pl[83.30.60.233]>: Client host rejected: access denied" Co mam zrobic? Pozdrawiam kusztyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...