shinso Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) wlasnie, szlag mnie trafia, bo sciagnalem sobie putty, ladnie, elegancko, ale ten dzialac nie chce, bo wywala komunikat: "Nie mozna uruchomic aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewlasciwa. Problem ten moze rozwiazac ponowne zainstalowanie aplikacji." mial ktos taki problem? moze to jakis standardowy jest? od razu wykluczam systemowe ograniczenia konta, bo mam adminskie, probowalem tez z innego (swiezego) profilu i tez oblozyl mnie zimnym zurem. sfc niestety zrobic nie moge, bo cedeczki z systemem pod reka nie mam. alternatywnie mozecie podac jakas alternatywe dla putty :/ [edit] dodam, ze cholerstwo w ogole sie nie wlacza. Edytowane 18 Października 2005 przez shinso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a próbowaleś sciągnąć sobie inne putty?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinso Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a próbowaleś sciągnąć sobie inne putty?? ;] 1707760[/snapback] smieszna sprawa, ale tak. i skubanstwo dzialac zaczelo. tylko nie wiem dlaczego te downloady na stonie sa rozroznione i czym sie roznia (poza tym, ze jeden dziala a inny nie). no ale nic. pane moderatore, temat do wywalenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...