Uneek Eth Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Cześć... Sprzęt jak w konfigu + modem zew. "3Com US Robotics". Zainst. Winde+SP1 i tu problem: - nie mogę utworzyć połączenia Dial-Up, - wszystkie opcje w 'Kreatorze nowego połączenia' są niedostępne, - folder 'Połączenia Sieciowe' jest pusty. Ściągnąłem łatę: Q329441, która miała to niby naprawić - ale nic z tego... :cry: Co zrobić :?: Może ktoś miał podobny problem :?: Dzięki za wszystkie posty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Nikt nic nie wie :?: SZkoda :arrow: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 czy winda wykrywa modem? czy jest widoczny w menedżerze urządzeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 czy winda wykrywa modem? czy jest widoczny w menedżerze urządzeń? Tak jest widoczny. WinXP instaluje mu stery i to dobre... Urządzenie działa prawidłowo + komunikacja z Modemem i Kompem jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 W opcjach internetowych jest zakładka "połączenia", a w niej jest opcja "ustawienia", gdy to klikniesz wyskoczy ci kremator i tam sobie bedziesz mógł skonfigurowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 W opcjach internetowych jest zakładka "połączenia", a w niej jest opcja "ustawienia", gdy to klikniesz wyskoczy ci kremator i tam sobie bedziesz mógł skonfigurowac W kreatorze opcje: konfiguruj połączenie internetowe Dial-Up - jest WYŁĄCZONE :!: :!: :!: I nic nie moge z tym zrobić. Chyba będzie ponowna instalka całgo systemu... :arrow: Cholera :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 W opcjach internetowych jest zakładka "połączenia", a w niej jest opcja "ustawienia", gdy to klikniesz wyskoczy ci kremator i tam sobie bedziesz mógł skonfigurowac W kreatorze opcje: konfiguruj połączenie internetowe Dial-Up - jest WYŁĄCZONE :!: :!: :!: I nic nie moge z tym zrobić. Chyba będzie ponowna instalka całgo systemu... :arrow: Cholera :evil: :evil: :evil: w takim razie nie mam pojecia co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Wczoraj uparłem się albo ON (PC) albo JA... i problem rozwiązany: :idea: Panel sterowania/Narzędzia administracyjne/Usługi - tutaj włączamy Menadżer dostepu zdalnego i wsio OK 8) Nie wiem czemu był wyłączony pewnie coś się jeb** przy instalce systemu. No cóż zdarza się... :mrgreen: Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...