Skocz do zawartości
Uneek Eth

WinXP+SP1->Problem z Dial-Up...

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć...

Sprzęt jak w konfigu + modem zew. "3Com US Robotics". Zainst. Winde+SP1 i tu problem:

- nie mogę utworzyć połączenia Dial-Up,

- wszystkie opcje w 'Kreatorze nowego połączenia' są niedostępne,

- folder 'Połączenia Sieciowe' jest pusty.

Ściągnąłem łatę: Q329441, która miała to niby naprawić - ale nic z tego... :cry:

Co zrobić :?: Może ktoś miał podobny problem :?:

Dzięki za wszystkie posty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W opcjach internetowych jest zakładka "połączenia", a w niej jest opcja "ustawienia", gdy to klikniesz wyskoczy ci kremator i tam sobie bedziesz mógł skonfigurowac

W kreatorze opcje: konfiguruj połączenie internetowe Dial-Up - jest WYŁĄCZONE :!: :!: :!: I nic nie moge z tym zrobić. Chyba będzie ponowna instalka całgo systemu... :arrow: Cholera :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W opcjach internetowych jest zakładka "połączenia", a w niej jest opcja "ustawienia", gdy to klikniesz wyskoczy ci kremator i tam sobie bedziesz mógł skonfigurowac

W kreatorze opcje: konfiguruj połączenie internetowe Dial-Up - jest WYŁĄCZONE :!: :!: :!: I nic nie moge z tym zrobić. Chyba będzie ponowna instalka całgo systemu... :arrow: Cholera :evil: :evil: :evil:

w takim razie nie mam pojecia co sie dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj uparłem się albo ON (PC) albo JA... i problem rozwiązany:

:idea: Panel sterowania/Narzędzia administracyjne/Usługi - tutaj włączamy Menadżer dostepu zdalnego i wsio OK 8)

Nie wiem czemu był wyłączony pewnie coś się jeb** przy instalce systemu. No cóż zdarza się... :mrgreen:

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi