Joker_king Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Mam bios do 6600GT i nie wiem czy go wgrać jak nic nie zmieni to się nie opłaca.A w jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Mysle ze nie warto ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Kolejny temat 'mam, ale nie wiem co zrobic - a co wy myślicie?'.. Człowieku - nie wiesz czy coś da ci wgranie nowego biosu? POSZUKAJ zamiast zakładać nowy temat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Co się denerwujesz, pytam czy cos mi da a nie jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...