Szykof Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Po wpisaniu < msconfig> wchodząc w Uruchamianie , mam ponad 8 programów urchamianych przy starcie , jednak mimo to jedynym programem ktore wyświetla się na pasku zadań jest program wirusowy, a tak to reszta gdzieś znikneła. NIe mam komunikatora , nie ma winampa, nie ma no niczego oprócz tego jednego programu. To sie stało niedawno , moze mi ktos powiedzieć co się dzieje , bo u mnie sie to zdarza nagminie i musze ciągle reinstalke robic , bo mnie to drazni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Hmm a moze poprostu ikonki tych programow ci sie ukryly. Kliknij na pasek prawym klawiszem - wlasciwosci - dostosuj. Tam mozesz sobie to skonfigurowac. Wiem ze to troche lamerska odpowiedz ale uwierz mi ze nie kazdy na forum moze o tym wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szykof Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 To niestety nie jest to , czy jest jakas inna jeszcez mozliwosc rozwiązania tego problemu, jedyny program jak się wyświetla to jest Avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...